Preminuo član serije “Moderna porodica”

Piše: Redakcija

FOTO: INSTAGRAM
https://www.instagram.com/p/B9yGrg2lW1r/

Tužne vijesti stižu sa seta nedavno dovršene hit serije, “Modern family”. Kako prenosi “People”, uginula je jedna od svojevrsnih zvijezda popularnog showa, francuski buldog Stella, koja se inače odazivala na ime Beatrice. Njen vlasnik u seriji bio je Jay Pritchett kojeg je glumio 73-godišnji američki glumac, Ed O’Neill. Ipak, čini se kako je ona bila njegova mezimica i kad su se kamere ugasile.  

– Ed O’Neill ju je obožavao. Bilo je vrlo lako raditi s njim jer se o Beatrice brinuo i uvijek je pazio na nju. Kad god su snimali scene u dvorištu pored bazena uvijek je govorio neka donesu Beatrice suncobran jer je izložena suncu. – rekli su za medije vlasnici Steve i Guin Solomon.

Inače, za snimanje ju je pripremala agencija “Good Dog Animals”, koja se bavi treniranjem životinja prije njihovog angažmana na televiziji. Podsjećamo, jedna od omiljenih članica ” Moderne porodice”, pojavila se u četvrtoj sezoni kad je zamijenila dotadašnju Brigitte.

– Uvijek smo je stavljali u njen kavez kad nije bila u sceni, jer bi inače trčala po setu, a kad bi došao red na nju mahala je repom i trebalo nam je vremena da je smirimo. Ostali članovi na setu su se voljeli igrati s njom jer je bila jako zabavna. Doista je bila dio porodice. – zaključila je ožalošćena vlasnica Guin.

Pročitajte još

U skladu s novom europskom regulativom, nadogradili smo politiku privatnosti i korištenja kolačića. Koristimo kolačiće (cookies) za pružanje boljeg korisničkog iskustva, funkcionalnosti stranice i prilagođavanja sustava oglašavanja. Nastavkom pregleda portala slažete se sa korištenjem kolačića. Slažem se Pročitaj više

Politika privatnosti