Tajči: Dugo sam se osjećala krivom što su me silovali

Piše: Redakcija

Tatjana Matejaš Tajči (49) priprema knjigu u kojoj će napisati sve šta se sa ljudima događa kada su slomljeni, ali nastavljaju dalje sa životom, te kako muzika pomaže u tom procesu. Zvijezda 90-ih najavljuje knjigu u kojoj će se raspisati o iskustvima s estrade, depresijama, životnim nevoljama, ali i kako je sve pobijedila. No tada nije bila svjesna da je upala u svijet, kako je govorila, moćnih i požudnih muškaraca.

Tajči nekad - undefined

Za silovanje koje je, tvrdi, i ona prošla, krivila je sebe. Uvjerila se da je sama kriva za sve. Iako je već pričala o borbama s unutrašnjim demonima, sad je naglasila i da je previše godina provela u sramu. Trebalo joj je puno vremena da se prestane osuđivati, prenosi 24sata.hr.

– Sramila sam se svoje ‘divlje’ prošlosti. Jednom, dok sam pjevala, konačno sam dopustila svom tijelu da se kreće i sad se dobro osjećam – napisala je.

Pjevačica i dalje tvrdi da joj u vrijeme njene najveće popularnosti novac i slava nisu pomogli da zaboravi sve čega se nagledala. Slomilo ju je pa je pobjegla u Ameriku. Željela je pobjeći od svega i započeti novi život. U Americi je pjevala po crkvama, a preko sestri karmelićanki upoznala je i supruga Matthewa Camerona.

Tajči i Matthew Cameron - undefinedFoto: Facebook: Tajči i Matthew Cameron

Vodila je i show Waking Up in America, motivacijsku emisiju u kojoj su gosti iznosili iskustva borbe sa svojim problemima. Unutrašnji mir, rekla je, ni tada nije pronašla.

– Sve je u mom životu bilo dobro, ali sam svejedno osjećala da nešto nedostaje. Bila sam u depresiji. Nisam znala kako moj život treba izgledati, ali sam tačno znala kako se želim osjećati – rekla je Tajči.

 

Pročitajte još