Kim Kardashian West poslala strogu poruku ljudima: Ostanite kod kuće

Piše: Redakcija

INSTAGRAM
https://www.instagram.com/p/B9kZiXuA0nd/

Kim Kardashian West pozvala je svoje fanove  da “ostanu kod kuće” tokom epidemije Corona virusa. Slavna Kim poslala je strogu poruku svojim obožavateljima, posebno onima koji su “mladi i zdravi”. Na Instagramu je tražila od njih da brinu o zdravlju i sigurnosti drugih tako što će ostati kući.

–  Molim sve, posebno ljude koji su mladi i zdravi, molim vas da shvatite direktivu da ostanete kući ako se brinete o zdravlju i sigurnosti svoje mame, oca, baka i djedova, sestara, braće, djece i zajednice. A ako napuštate dom  zbog odlaska na posao, pribavljanja potrebne hrane i osnovnih potrepština, da biste posjetili doktora ili da pomognete nekome kome je potrebno, molim vas, nemojte zanemariti ozbiljnost upozorenja da ostanete unutra da zaustavite širenje ovog virusa. – napisala je Kim.

Nastavila je podsjećati ljude da virus ne diskriminira i može zaraziti bilo koga. Također je podijelila drugi post korisnih savjeta za zaustavljanje širenja Corona virusa, uključujući I to da ljudi peru ruke redovno, izbjegavaju okupljanja i drže se najmanje šest metara dalje od drugih ljudi.

Pročitajte još