Emina Jahović razočarana prizorom koji je zatekla u prodavnici

Piše: Redakcija

FOTO: INSTAGRAM

Panika zbog Corona virusa koji je zahvatio mnoge zemlje, dovela je do toga da ljudi često pustoše police u prodavnicama. Plašeći se neizvjesnosti, gomilaju namirnice i, prije svega, hranu. Pjevačica Emina Jahović je jedna od mnogih ličnosti koje su javno izrazile zabrinutost zbog širenja virusa, ali je i vrlo razočarana zbog neodgovornog ponašanja mnogih u ovoj situaciji.

Naime, Emina je nakon nekoliko dana provedenih u karanteni, odlučila da ode do obližnjeg supermarketa, kako bi kupila sve potrebne namirnice. Kada je kročila u prodavnicu bila je zatečena time da, osnovnih stvari nema na policama. Ovu situaciju riješila je da podijeli sa svojim pratiocima na društvenim mrežama, kako bi se uvjerili da ovo nisu samo puke priče. 

 – Da li ste ozbiljni?- napisala je Emina.

Pročitajte još

U skladu s novom europskom regulativom, nadogradili smo politiku privatnosti i korištenja kolačića. Koristimo kolačiće (cookies) za pružanje boljeg korisničkog iskustva, funkcionalnosti stranice i prilagođavanja sustava oglašavanja. Nastavkom pregleda portala slažete se sa korištenjem kolačića. Slažem se Pročitaj više

Politika privatnosti