Novosti

Ivana Banfić o spontanom pobačaju: Htio ili ne, to je emotivni slom

Pjevačica Ivana Banfić nedavno je predstavila svoju autobiografiju pod nazivom “Devedesete”. Prigodni je to naziv obzirom da je Ivana jedna od najpoznatijih predstavnica dance-scene koja je bila na vrhuncu upravo u to doba. U knjizi je opisala tok svoje karijere, no raspričala se i o privatnim stvarima koje su je obilježile, o kojima je iskreno progovorila i za Večernji list.

Jedna od tih stvari svakako j bilo majčinstvo u 39. godini, ali i spontani pobačaj koji je prethodio tome.

– Naravno da je pobačaj ostavio traga na meni. Htio ili ne, to je emotivni slom, no osjećala sam da će doći Jan i taj dio mene bio je miran. No dio mene koji je izgubio prvu bebu bio je tužan. Zahvalna sam na mom dečkiću koji sad raste, ima 11 godina i navikao je na svjetla pozornice odrastajući uz mene. Vjerovatno neće završiti u muzici, no obožava kuhati. Već sada kuha bolje od mene i mogao bi postati pravi masterchef – iskrena je bila Ivana.

PIXSELL

Sa suprugom Krunom Ivana trenutno gradi kuću od prirodnih materijala i to pokraj Kupe.

– To je suprugovo remek-djelo i bit će nešto neobično u cijeloj Evropi. Kuća je napravljena poput puževe kućice, energetski je učinkovita i u njoj ne treba puno grijanja ni klima-uređaja – rekla je Ivana.