Ivana Banfić o spontanom pobačaju: Htio ili ne, to je emotivni slom

Piše: Redakcija

Pjevačica Ivana Banfić nedavno je predstavila svoju autobiografiju pod nazivom “Devedesete”. Prigodni je to naziv obzirom da je Ivana jedna od najpoznatijih predstavnica dance-scene koja je bila na vrhuncu upravo u to doba. U knjizi je opisala tok svoje karijere, no raspričala se i o privatnim stvarima koje su je obilježile, o kojima je iskreno progovorila i za Večernji list.

Jedna od tih stvari svakako j bilo majčinstvo u 39. godini, ali i spontani pobačaj koji je prethodio tome.

– Naravno da je pobačaj ostavio traga na meni. Htio ili ne, to je emotivni slom, no osjećala sam da će doći Jan i taj dio mene bio je miran. No dio mene koji je izgubio prvu bebu bio je tužan. Zahvalna sam na mom dečkiću koji sad raste, ima 11 godina i navikao je na svjetla pozornice odrastajući uz mene. Vjerovatno neće završiti u muzici, no obožava kuhati. Već sada kuha bolje od mene i mogao bi postati pravi masterchef – iskrena je bila Ivana.

PIXSELL

Sa suprugom Krunom Ivana trenutno gradi kuću od prirodnih materijala i to pokraj Kupe.

– To je suprugovo remek-djelo i bit će nešto neobično u cijeloj Evropi. Kuća je napravljena poput puževe kućice, energetski je učinkovita i u njoj ne treba puno grijanja ni klima-uređaja – rekla je Ivana. 

Pročitajte još

U skladu s novom europskom regulativom, nadogradili smo politiku privatnosti i korištenja kolačića. Koristimo kolačiće (cookies) za pružanje boljeg korisničkog iskustva, funkcionalnosti stranice i prilagođavanja sustava oglašavanja. Nastavkom pregleda portala slažete se sa korištenjem kolačića. Slažem se Pročitaj više

Politika privatnosti