Ellen DeGeneres u samoizolaciji: Voljela bih da imam djecu, jako mi je dosadno

Piše: Redakcija

FOTO: INSTAGRAM
https://www.instagram.com/p/BvcaeiVHf85/

Corona virus u nekoliko dana promijenio je svijet kakav poznajemo, a iz te vanredne situacije nisu isključene ni slavne zvijezde koje su se odlučile za samoizolaciju kako bi zaustavili širenje pandemije. U samoizolaciji je glumica, komičarka i voditeljica Ellen DeGeneres koja je snimila razgovore s nekoliko poznatih prijatelja i to objavila na svom Instagram profilu. Prvi na redu su bili slavni John Legend i njegova supruga Chrissy Teigen koji su također u samoizolaciji, a najviše su zaokupljeni s djecom.

– Voljela bih da imam djecu, jako mi je dosadno. – rekla je Ellen.

Slavni bračni par ima dvoje djece, Milesa Theodorea i kći Lunu Simone, a i oni priznaju da im je također dosadno. Nazvala je još i Justina Timberlakea i njegovu Jessicu Biel koji također ne rade ništa posebno.

Sljedeći na redu bio je pjevač grupe “Maroon 5”, Adam Levine kojem je poznata voditeljica čestitala rođendan. Nakon što se zabavila samo nekoliko minuta, Ellen se bacila na slaganje puzzli do 4.000 komada i onda je shvatila da joj neki dijelovi nedostaju pa ju je to izbacilo iz takta. Supruga Portia de Rossi joj je predložila da pročita šta je na kutiji, a voditeljica je svima pokazala kako ne zna kud bi sa sobom dok je u karantenu.

Pročitajte još

U skladu s novom europskom regulativom, nadogradili smo politiku privatnosti i korištenja kolačića. Koristimo kolačiće (cookies) za pružanje boljeg korisničkog iskustva, funkcionalnosti stranice i prilagođavanja sustava oglašavanja. Nastavkom pregleda portala slažete se sa korištenjem kolačića. Slažem se Pročitaj više

Politika privatnosti