Marija Šerifović iz samoizolacije poslala važnu poruku

Piše: Redakcija

Pjevačica Marija Šerifović samoizolovala se u svom stanu zbog epidemije Corona virusa, i njena majka je u karantenu, s obzirom na njene godine i činjenicu da su starija lica i osobe najugroženija. 

– Brinuću se o sebi i ljudima oko sebe. Nosiću masku i rukavice! Praću ruke. Držaću Joku pod ključem. Verica je u karantenu. Ja neću ići nigdje. Biću dobar građanin! I to predlažem svima vama! Budite dobri građani da se ovo ludilo što prije završi! Ne budete li građani za primjer, direktno se zamjerate meni, a znate da to nije dobro. — našalila se Marija.

View this post on Instagram

Ok … Dacu svojih par meseci jebenoj Coroni. Brinucu se o sebi i ljudima oko sebe. Nosicu masku i rukavice! Pracu ruke. Drzacu Joku pod kljucem. Verica je u karantinu. Ja necu ici nigde. Bicu dobar gradjanin! I to predlazem svima vama! Budite dobri gradjani da se ovo ludilo sto pre zavrsi! Ne budete li gradjani za primer direktno se zamerate meni a znate da to nije dobro😂😂😂 Onda ja zbog vas necu moci da idem u Ameriku, necu moci u Veneciju na rucak i u Noventa Di Piave po prolecne popuste, necu moci da pevam i usrecujem ljude, necu moci u Spaniju na more, nece moci Hak nesmetano da se svrcka i kaki gde pozeli, necu moci u Dalmaciju na prsut i vino, necu moci u Bosnu na cevape, necu moci da igram sa ekipom playstation, Tokyo mi je svakako propao itd. itd. Dakle nadam se da smo se sve fino dogovorili! Budite savesni i dobri gradjani! Hajde u zdravlje i bez sikiracije! 🍀🤍🍀 #ADoTadaBitnoDaJeNekadBiloLepo #UkolikoNeRazumetePoentuPitajteUciteljicu

A post shared by Marija Serifovic (@serifovic) on

Ona je podsjetila na sve ono što ćemo propustiti ako odmah ne preduzmemo sve neophodne mjere zaštite od virusa.

– Onada ja zbog vas neću moći da idem u Ameriku, neću moći u Veneciju na ručak i u Noventa di Piave po proljetne popuste, neću moći da pjevam i usrećujem ljude, neću moći u Španiju na more, neće moći Hak nesmetano da se švrćka i kaki gdje poželi, neću moći u Dalmaciju na pršut i vino, neću moći u Bosnu na ćevape…— napisala je.

–  Dakle, nadam se da smo se sve fino dogovorili! Budite savjesni i dobri građani! Hajde uzdravlje i bez sekiracije. -zaključila je.

Marija je, inače, jučer prvi put nakon sedam dana izašla iz kuće, a s obožavaocima je podijelila neke detalje.

–  Danas sam prvi put nakon sedam dana izašla iz kuće. Nosila sam masku i rukavice. U banci sam bila sama. Zapravo, jedna radnica i ja, ali i ona je nosila masku i rukavice. Također, zvala sam Sašu Popovića i Bosanca da pitam treba li im nešto od hrane ili lijekova. – napisala je ispod fotografije. 

– Plašim se da ću se ugojiti jer sam stalno u kući. — iskreno je dodala Marija.

Pročitajte još

U skladu s novom europskom regulativom, nadogradili smo politiku privatnosti i korištenja kolačića. Koristimo kolačiće (cookies) za pružanje boljeg korisničkog iskustva, funkcionalnosti stranice i prilagođavanja sustava oglašavanja. Nastavkom pregleda portala slažete se sa korištenjem kolačića. Slažem se Pročitaj više

Politika privatnosti