Nisu ostali ravnodušni: Meryem Uzerli uputila emotivnu poruku Instagram pratiteljima

Piše: Redakcija

Kako se stanje u svijetu pogoršava vezano za Corona virus, poznate osobe oglasile su se na društvenim mrežama, obrativši se svojim fanovima s riječima: „ostani kući“. Jednu takvu poruku uputila je i popularna turska glumica Meryem Uzerli, u našim krajevima poznata po svojoj ulozi Hurem u seriji „Sulejman Veličanstveni“. Ona, kao i većina osoba iz javnog svijeta, vrijeme provodi u udobnosti svog doma zajedno s petogodišnjom kćerkom Larom, odakle poslala snažnu poruku za gotovo šest miliona osoba koje je prate na Instagramu.

– Šaljem čistu ljubav i molitve svima vama! Mi, kao ljudska vrsta, suočeni smo s ogromnim globalnim izazovom… Možda najvećim ikada. Molim vas, ostanite kod kuće. Moja najveća ljubav i poštovanje usmjereni su ka medicinskom osoblju, liječnicima, tehničarima…, ali i zaposlenima u trgovinama, ljekarnama, onima koji svakog dana odnose naš otpad, vatrogascima, policajcima, ali i svima onima koji stvaraju solidarnost, ljubav i odgovornost! Molim vas, čuvajte se – poručila je glumica.

Pročitajte još

U skladu s novom europskom regulativom, nadogradili smo politiku privatnosti i korištenja kolačića. Koristimo kolačiće (cookies) za pružanje boljeg korisničkog iskustva, funkcionalnosti stranice i prilagođavanja sustava oglašavanja. Nastavkom pregleda portala slažete se sa korištenjem kolačića. Slažem se Pročitaj više

Politika privatnosti