Za njim uzdišu brojne žene, no on je otvoreno priznao kako voli muškarce

Piše: Redakcija

40-godišnji glumac Luke Evans iskoristio je sunčani dan za uživanje na plažama Miamija. I to tačno dan prije nego će u uzavrelom Miamiju sve plaže biti zatvorene zbog pandemije. Sudeći prema fotografijama, velški glumac uživao je u koktelima, čitanju, ručku i cigari, čime je pokazao kako itekako zna uživati u životu.

https://www.instagram.com/p/B-AjLbvHiPS/

Podsjetimo, Luke je neko vrijeme skrivao da je gay, no to više definitivno ne radi. Često o tome otvoreno priča u intervjuima, a u februaru je na Instagramu potvrdio novu vezu. Njegov novi izabranik je Rafa Olarra, a Luke je slatki video para objavio na Instagramu s romantičnog odmora s Havaja. “On voli moj velški humor”, poručio je tada. Prethodno je Luke imao višegodišnju romansu s poznatim modelom Jonom Kortajarenom. Par je prekidao pa se mirio, no o svom odnosu nikada nisu javno pričali, pa je javnost ostala zakinuta za detalje.

Pročitajte još

U skladu s novom europskom regulativom, nadogradili smo politiku privatnosti i korištenja kolačića. Koristimo kolačiće (cookies) za pružanje boljeg korisničkog iskustva, funkcionalnosti stranice i prilagođavanja sustava oglašavanja. Nastavkom pregleda portala slažete se sa korištenjem kolačića. Slažem se Pročitaj više

Politika privatnosti