Kate Middleton uskoro bi se trebala poroditi?

Piše: Redakcija

Foto: AFP

Već mjesecima svjetski mediji neprestano prenose brojna šuškanja i nagađanja o tome kako je vojvotkinja od Cambridgea, 38-godišnja Kate Middleton trudna. Iako par to nikada nije komentarisao, a na Kate se ne primjećuje trbuščić, nedavno se proširila vijest kako ona i suprug, godinu dana mlađi princ William očekuju blizance, a sada se navodno zna i kada bi oni trebali stići na svijet. Naime, prema teoriji tabloida “National Enquierer”, prinove u kraljevsku porodicu stižu za manje od dva mjeseca. 

– Bebama se najviše veseli princeza Charlotte, koja ima posebnu vezu sa starijim bratom Georgom, kao i malenim Louisom, ali bi jako voljela imati sestricu. –  rekao je navodni, neimenovani izvor blizak porodici.

– S obzirom na to da blizanci često na svijet stignu ranije, malenoj Charlotte želja bi se mogla ostvariti tačno na rođendan, 2. maja. – dodao je.

Podsjetimo, nedavno su svjetski mediji pisali i o tome kako je zbog navodne trudnoće svoje supruge, princ William “izvan sebe” od brige te je, tvrde, nakon što su na ultrazvuku vidjeli dva otkucaja srca, on pretrnuo od straha.
 
– William je čvrsto zagrlio Kate pokušavajući “procesuirati” novosti. No, iza radosti, on strepi od toga da će zbog trudnoće izgubiti suprugu. – tvrdi isti izvor.
Kate je imala više teškoća u dosadašnjim trudnoćama nego što je to otkrivala medijima. Štaviše, sva tri puta je “zavarala smrt”, rađajući Georgea, Charlotte i Louisa.
– Njezin je pritisak jako porastao i postao iznimno opasan sedmicama prije porođaja. Bilo joj je naređeno da leži u krevetu i ne pomiče se kako bi spasila živote svoje djece. – rekao je tada izvor koji je podsjetio i da Kate boluje od trudničke hiperemeze, odnosno jakog povraćanja i iznimnih mučnina koje dovode do dehidracije i ketoze.

Pročitajte još

U skladu s novom europskom regulativom, nadogradili smo politiku privatnosti i korištenja kolačića. Koristimo kolačiće (cookies) za pružanje boljeg korisničkog iskustva, funkcionalnosti stranice i prilagođavanja sustava oglašavanja. Nastavkom pregleda portala slažete se sa korištenjem kolačića. Slažem se Pročitaj više

Politika privatnosti