Ben Affleck bi mogao opet završiti na rehabilitaciji

Piše: Redakcija

FOTO: INSTAGRAM
https://www.instagram.com/p/BWqg9OlhS65/

Svi su ostali iznenađeni kada su početkom mjeseca procurile informacije o tome da 47-godišnji glumac Ben Affleck ponovo ljubi, i to 16 godina mlađu kubansku glumicu Anu de Armas, pogotovo jer je “do jučer” javno molio bivšu suprugu Jennifer Garner da mu se vrati. No, izgleda da ga je Ana toliko “zaludjela” da je upravo zbog nje zaboravio nekadašnju veliku ljubav i turbulentnu vezu s atraktivnom Jennifer. Ipak, njegovi prijatelji, prenosi “In Touch”, upozoravaju ga da ljubavna priča s Kubankom neće dobro završiti.

View this post on Instagram

. انتقادها به «بن افلک» و دوست دخترش «انا د ارماس» به اوج رسیده و اكثر رسانه های معتبر طی چند روز اخیر به اين موضوع اشاره داشتند. . دلیل انتقادها هم بی توجهی «بن افلک» و «انا د ارماس» به ویروس کرونا است! . «بن افلک» 48 ساله و «انا د ارماس» 32 ساله چندین بار در خیابان‌های لس‌آنجلس بدون توجه به همه‌گیری کرونا دیده شدند. پیش تر این دو در کوبا و سواحل کاستاریکا سوژه پاپاراتزی ها شده بودند… Photos via: just jared

A post shared by cinema🎬 (@cinema_movie) on

– On mora usporiti, inače će završiti slomljena srca a to je posljednja stvar koja mu treba nakon svega što je prošao u zadnjih nekoliko godina. – rekao je izvor blizak glumcu.

Nadalje, izvor kao argument navodi i Aninu ljubavnu historiju, tvrdeći da je zlostavljala svakog muškarca s kojim je do sada bila, smatrajući da iznimka neće biti niti “labilni” Ben.

– Ana tako djeluje na muškarce. Ona je pametna, zgodna i talentovana. Međutim, poznata je i po tome da ima praksu “spetljati se” sa saradnicima. S njom se stvari mogu ohladiti jednako brzo kako su se i zagrijale. Naporno je radila da dođe do ovoga gdje je sada i karijera joj je na prvom mjestu. Ako slomi Benovo srce, mogao bi opet završiti na rehabilitaciji. – zaključuje zabrinut glumčev prijatelj. 

Pročitajte još

U skladu s novom europskom regulativom, nadogradili smo politiku privatnosti i korištenja kolačića. Koristimo kolačiće (cookies) za pružanje boljeg korisničkog iskustva, funkcionalnosti stranice i prilagođavanja sustava oglašavanja. Nastavkom pregleda portala slažete se sa korištenjem kolačića. Slažem se Pročitaj više

Politika privatnosti