Šta se dogodilo Tomu Hanksu dvije sedmice nakon zaraze Corona virusom?

Piše: Redakcija

Omiljeni američki glumac Tom Hanks i njegova supruga Rita Wilson skinuli su kamen sa srca svojih obožavatelja i poručili da se osjećaju bolje nakon dvosedmičnog boravka u bolnici i samoizolacije zbog zaraze koronavirusom, javlja “Metro”.

– Hej, društvo, prošle su dvije sedmice otkako smo dobili prve simptome i bolje nam je. – poručio je legendarni Forrest Gump svojim obožavateljima na Twitteru. 

Također je pozvao fanove da slušaju savjete o suzbijanju pandemije, ukazujući na važnost pridržavanja zabrane okupljanja, koju su uveli i SAD i Australija u nastojanju da spriječe širenje virusa.

– Kada se izolirate, ne prenosite nikome virus niti ga iko prenosi vama. Zvuči razumno, zar ne? Malo će potrajati, ali ako brinemo jedni za druge i pomažemo kad god možemo i odreknemo se dijela komoditeta… brzo prođe. Možemo mi to. – poručio je 63-godišnji glumac.

Podsjetimo, dobitnik Oscara i njegova 63-godišnja supruga i glumica razboljeli su se za vrijeme snimanja biografskog filma o Elvisu Presleyu na australskom Gold Coastu. Liječili su se u bolnici i potom su prošle sedmice otpušteni u samoizolaciju, a snimanje je u međuvremenu obustavljeno. Iako je Tom svakim novim javljanjem javnosti isticao da se oboje dobro osjećaju, obožavatelje je zabrinula izjava njegove sestre Sandre Hanks Benoiton, koju je dala za “Daily Mail” prije nekoliko dana.

– Razgovarala sam sa svojim bratom. Nije sjajno, ali je još uvijek ok. Šokirana? Nisam. On je glumac, nije Bog, ali medicinska skrb u Australiji je dobra. – kazala je tada Tomova starija sestra, koja već nekoliko godina s porodcom živi u Italiji, koja je trenutno žarište pandemije.

Pročitajte još

U skladu s novom europskom regulativom, nadogradili smo politiku privatnosti i korištenja kolačića. Koristimo kolačiće (cookies) za pružanje boljeg korisničkog iskustva, funkcionalnosti stranice i prilagođavanja sustava oglašavanja. Nastavkom pregleda portala slažete se sa korištenjem kolačića. Slažem se Pročitaj više

Politika privatnosti