Kako Novak Đoković provodi dane u samoizolaciji?

Piše: Redakcija

FOTO: INSTAGRAM
https://www.instagram.com/p/BuGBmdkAfI0/

Najpoznatiji teniser svijeta i njegova porodica uživaju u vremenu koje provode zajedno, a Novak je s fanovima podijelio jedan interesantan trenutak. Naime, zbog pandemije Corona virusa otkazani su brojni teniski turniri i stručnjaci savjetuju da svi ostanu u svojim domovima, pa tako Novak vrijeme provodi kod kuće sa suprugom Jelenom i djecom Stefanom i Tarom. S obzirom na njegova česta putovanja, ovo je rijetka prilika da sportista provede sa svojim najmilijma više vremena i igra se sa sinom i kćerkom, a jučer je sa sinom uživao u crtanju. Novak je podijelio snimak kojim je otkrio šta je on nacrtao, inspirisan maštom malenog Stefana, a na njemu se jasno vidi koliko je teniser emotivan nakon što su njegov sin i on završili sa crtanjem.

— Stefanovo crtanje za kuhinjskim stolom inspirisalo je novog učenika (tatu). — napisao je teniser.

Teniser je istakao da poštuje sve talentovane umjetnike i pozvao svoje obožavaoce da objave fotografije svojih crteža i da ga “taguju” kako bi ih podijelio.

Pročitajte još

U skladu s novom europskom regulativom, nadogradili smo politiku privatnosti i korištenja kolačića. Koristimo kolačiće (cookies) za pružanje boljeg korisničkog iskustva, funkcionalnosti stranice i prilagođavanja sustava oglašavanja. Nastavkom pregleda portala slažete se sa korištenjem kolačića. Slažem se Pročitaj više

Politika privatnosti