Ljubavni krah Milice Todorović?

Piše: Redakcija

Prema pisanju tabloida “Scandal!”, Milica Todorović i Petar Strugar su raskinuli. Jedan od najvoljenijih parova na regionalnoj sceni, posljednjih nekoliko mjeseci, neprestano je plijenio pažnju javnosti zbog velike ljubavi, ali i poslovne saradnje koja je bila vrlo zanimljiva. Brojni fanovi su navijali da njihovo zabavljanje preraste u nešto ozbiljnije, zanimalo ih je sve što imaju da kažu o svojoj ljubavi i budućim planovima.

Stugar je mjesecima, pored brojnih uspešnih uloga na filmu i televiziji, bio glavni junak Milicine priče, ali izgleda, da je ovoj idili došao kraj…

https://www.instagram.com/p/B7tnQMJnMxu/?utm_source=ig_embed

Naime, prema navodima tabloida oni su odlučili da, poslije četiri mjeseca prelijepe ljubavi, više ne mogu da budu zajedno. Iako su najavljivali i vjenčanje i djecu, Milica i Petar su na kraju shvatili da nisu jedno za drugo.

Kako navodi pomenuti tabloid , Petar nije izdržao medijski pritisak, pa su raskinuli.

– Strugar je priznao Milici da ne može da izdrži toliki medijski pritisak, te da se njemu ne sviđa što se svakodnevno oni kao par provlače kroz medije. Poslije tog razgovora oni su se razišli i zaista nije bilo ružnih riječi ni s jedne strane. On je otvorio konjički klub i sada se uglavnom tamo nalazi – rekao je neimenovani izvor za ovaj tabloid.

Prije samo nekoliko dana Milica je na svom Instagram profilu objavila sjajne vijesti iz poslovnog života. Naime, osvanuli su na naslovnici “VL magazina”, jednog od najpoznatijih afričkih časopisa!

Podsjetimo, Milica i Petar su se upoznali za vrijeme snimanja njenog spota. A  kako je pjevačica izjavila, konj ih je spojio. 

Pročitajte još