Heidi Klum može odahnuti: Test na Corona virus negativan

Piše: Redakcija

AFP

Njemačka manekenka Heidi Klum živjela je u uvjerenju da ima Corona virus, no konačno je otkrila da joj je test na COVID-19 negativan. Testirala se prije 10 dana, digla je paniku na društvenim mrežama i stavila se u samoizolaciju dvije sedmice. Konačno je na kraju svoje karantene dobila potvrdu da je zdrava.

– Puno sam bolje, hvala svima. Imala sam samo jaču prehladu koju još uvijek pokušavam preboljeti. Šaljem svima puno ljubavi. – napisala je Heidi na Instagramu.

View this post on Instagram

Day 14 of staying H❤️ME #covid_19negative

A post shared by Heidi Klum (@heidiklum) on

 

Tokom izolacije boravila je u svojoj vili u Bel-Airu, gdje boravi zbog snimanja treće sezone showa “America’s Got Talent: The Champions”. Naime, Klum je u žiriju showa već godinama i omiljena je među sucima. Negativan je na virus i njen suprug, 30-godišnji glazbenik Tom Kaulitz. Par je nedavno proslavio prvu godišnjicu braka, sada mogu biti još sretniji jer su zdravi i sigurni.

Pročitajte još

U skladu s novom europskom regulativom, nadogradili smo politiku privatnosti i korištenja kolačića. Koristimo kolačiće (cookies) za pružanje boljeg korisničkog iskustva, funkcionalnosti stranice i prilagođavanja sustava oglašavanja. Nastavkom pregleda portala slažete se sa korištenjem kolačića. Slažem se Pročitaj više

Politika privatnosti