Ivica Kostelić otkrio kako je izgledala evakuacija njegove supruge i tek rođenih blizanki nakon zemljotresa u Zagrebu

Piše: Redakcija

Photo: Igor Kralj/PIXSELL

Dva dana prije nego je Zagreb pogodio veliki zemljotres, skijaš Ivica Kostalić postao je otac blizanki. Njegova supruga rodila je u Petrovoj bolnici, a u vrijeme evakuacije zbog potresa bila je među ostalim rodiljama. Elin je blizanke rodila prirodnim putem u zagrebačkoj Petrovoj bolnici. Za vrijeme zemljotresa koji je pogodio Zagreba sve su porodilje i trudnice koje su u tom trenutku bile u bolnici, morale napustiti ustanovu. Među njima i Elin Kostelić, koja se uplašila, a cijelo iskustvo sada je za magazin Story ispričao njen suprug Ivica.

– Sve je bilo u redu, porođaj je bio prirodan, bez carskog reza. No zbog trenutačnog stanja nisam mogao prisustvovati porođaju niti ih posjetiti u bolnici. To je bilo drukčije nego inače, ali tako je kako je – rekao je Ivica te objasnio da je Elin kraće vrijeme čekala u dvorištu, a onda je po nju i blizanke došla njegova majka Marica. 

View this post on Instagram

Basic evening activities ❤️

A post shared by Elin Kostelic (@elinarnars) on

– Supruga je dobro. Bila je malo uplašena, ali to je normalno. Imala je sreću što su u tom trenutku kada je počela evakuacija bebe bile uz nju. Sigurno su se druge majke još više uplašile ako s njima nisu bila njihova djeca – rekao je.

Pročitajte još

U skladu s novom europskom regulativom, nadogradili smo politiku privatnosti i korištenja kolačića. Koristimo kolačiće (cookies) za pružanje boljeg korisničkog iskustva, funkcionalnosti stranice i prilagođavanja sustava oglašavanja. Nastavkom pregleda portala slažete se sa korištenjem kolačića. Slažem se Pročitaj više

Politika privatnosti