Dennis Quaid odgađa vjenčanje sa 39 godina mlađom odabranicom

Piše: Redakcija

AFP

Američki mediji pišu kako je glumac Dennis Quaid još jedan u nizu nesretnih mladoženja koji je prilikom pandemije koronavirusom bio primoran odgoditi svoje vjenčanje. Poznati 65-godišnji glumac otkazao je vjenčanje sa svojom 26-godišnjom odabranicom Laurom Savoie na neodređeno vrijeme. Glumac je prije desetak dana tvrdio da će doći do otkazivanja vjenčanja zbog poteškoća s putovanjem na odredište slavlja, no sada je izgleda shvatio da je pandemija uzela maha te da je sigurnost i zdravlje na prvom mjestu.

– Vjenčanica je već naručena i nekako je u ovom svemu uspjela doći iz Španije do nas. Planirali smo zbog svega ovoga neko manje slavlje u kućnom izdanju, ali izgleda da će i to morati pričekati neke bolje dane. Ima vremena za sve to kada prođe ovaj težak period. Svi se moraju držati donesenih mjera – rekao je par američkom tabloidu Page Six.

Pročitajte još

U skladu s novom europskom regulativom, nadogradili smo politiku privatnosti i korištenja kolačića. Koristimo kolačiće (cookies) za pružanje boljeg korisničkog iskustva, funkcionalnosti stranice i prilagođavanja sustava oglašavanja. Nastavkom pregleda portala slažete se sa korištenjem kolačića. Slažem se Pročitaj više

Politika privatnosti