To može samo Jennifer Lopez: Tri kaputa u jednom danu

Piše: Redakcija

Na ovom bi joj pozavidjele sve žene. Slavna Jennifer Lopez se samo u jednom danu pojavila na tri mjesta u tri različita kaputa. I to kakva!  Za gostovanje u showu The Wendy Williams odjenula  je crni kaput. Krznena kragna i seksi crne štikle dale su mu dozu glamuru.

Potom je kod Johna Stewarta, voditelja emisije The Daily Show, zablistala u glamuroznom bijelom kaputu s krznom, mini haljini te štiklama. Posljednji outfit u jednom danu bio je kombinacija prijašnja dva. Jen je plijenila pažnju zalizanom kosom u crno-bijelom kaputu s trendi uzorkom na kockice, a seksi look zaokružila je neizostavnim cipelama Christiana Louboutina. U svim ovim kombinacijama jedan detalj je bio neizostavan: narukvica oko gležnja. Imate li je i vi?

Pročitajte još

U skladu s novom europskom regulativom, nadogradili smo politiku privatnosti i korištenja kolačića. Koristimo kolačiće (cookies) za pružanje boljeg korisničkog iskustva, funkcionalnosti stranice i prilagođavanja sustava oglašavanja. Nastavkom pregleda portala slažete se sa korištenjem kolačića. Slažem se Pročitaj više

Politika privatnosti