Meghan Markle “kriva” zbog odlaska iz kraljevske porodice

Piše: Redakcija

AFP

Izgleda kako će pravi razlog odlaska iz Velike Britanije princa Harryja i Meghan Markle, ostati enigma još neko vrijeme. Naime, pojavila se još jedna teorija, a ona ide upravo na ruku 38-godišnje vojvotkinje. Izvor blizak princu Harryju i njegovoj supruzi Meghan Markle otkrio je kako je princ “došao do svog limita” prije nego što je odlučio s porodicom se preseliti u Kanadu, piše “Daily Mail”.

AFP

Harry i Meghan su u januaru ove godine objavili da se povlače s kraljevskih dužnosti, a krajem mjeseca marta ostaju i bez svojih kraljevskih titula.

– Nakon što je postalo jasno da Meghan nikada neće dobiti pravu priliku u Velikoj Britaniji, Harry je “puknuo”. I dalje tvrdi kako je odluka o selidbi u Kanadu krenula isljučivo od njega. – tvrdi izvor.

AFP

Ranije su u javnost izašle informacije kako se kraljevski par odlučio preseliti u Kanadu kako bi sina Archieja zaštitili od negativnosti u Ujedinjenom Kraljevstvu. Njegovi prijatelji ispričali su kako Harry jako dobro zna kako je to odrastati pod svjetlima reflektora, a svom sinu želi dati priliku da djetinjstvo provede u mirnijem okruženju. Harry i Meghan su trenutno u samoizolaciji u Kanadi, a princ je iznimno zabrinut za svoju baku, kraljicu Elizabethu, i cijelu svoju porodicu, zbog pandemije Corona virusa.

AFP

Pročitajte još

U skladu s novom europskom regulativom, nadogradili smo politiku privatnosti i korištenja kolačića. Koristimo kolačiće (cookies) za pružanje boljeg korisničkog iskustva, funkcionalnosti stranice i prilagođavanja sustava oglašavanja. Nastavkom pregleda portala slažete se sa korištenjem kolačića. Slažem se Pročitaj više

Politika privatnosti