Inspiracija u doba korona virusa: Carrie Bradshaw postala modna muza rada od kuće

Piše: Redakcija

AFP

Mnogi ljubitelji serije ‘Seks i grad’, glumicu Sarah Jessicu Parker, pamte po razigranim odjevnim kombinacijama na ulicama Manhattana, književnica i kolumnistica Carrie Bradshaw publici je ponudila i niz pamtljivih izdanja tokom boravka u vlastitom stanu. Kao samostalna književnica radeći u svom stanu na Upper East Sideu, Carrie je najveći dio svog vremena provodila pišući kolumne ispred MacBook-a.

Njujorški Manhattan iz 90-ih i ranih 2000-ih bio je sasvim drugačije mjesto. Fraze poput karantene i socijalnog distanciranja još nisu bile skovane, a najveća briga glavne junakinje ‘Seks i grada’ bila je hoće li joj Faca uzvratiti svoje osjećaje, no još uvijek daruje obilje inspiracije kada je o modi riječ. Kada je radila od kuće, Carrie nikada nije kompromitirala svoj privatni stil niti se presvlačila za rješavanje svakodnevnih poslova poput šetnje pasa ili uzimanja nekoliko namirnica iz trgovine.

View this post on Instagram

#mood😏#sarahjessicaparker#karriebradshaw

A post shared by Евгения (@eugeniya_style) on

Eklektična modna vizija kostimografkinje Patricie Field za vodeću damu serije nije dopuštala brojne casual trenutke, ali upravo je to Carrie učinilo tako privlačnom. Kad je sjela pred laptop kako bi napisala kolumnu ili ulomak za svoje knjige, to je redovno činila pomno dotjerana, ma koliko god se njezini modni odabiri u četiri zida činili nepraktičnim. Dobra odjevna kombinacija svakoj ženi povećava dobro raspoloženje.

Iako biste mogli biti u iskušenju da dovršite svaki posao od kuće u pidžami i papučama, živo i veselo odijevanje Carrie Bradshaw za kućni ured dokaz je da sjajni stil uzdiže svaku situaciju na viši nivo. Bilo da stavite omiljeni nakit ili obujete svoju omiljenu haljinu samo zato što to trenutno želite, malo mode može podići raspoloženje kada nam je najpotrebnije, a glavna junakinja ‘Seks i grada’ savršeni je primjer tomu.

Pročitajte još