Meghan izgubila strpljenje: Poručila Harryju da pronađe posao

Piše: Redakcija

 AFP

Otkako su najavili da se odriču kraljevskih dužnosti u januaru ove godine, 38-godišnja Meghan Markle i njen suprug, princ Harry neumorno rade kako bi što prije postali finansijski neovisni. Iako su oduvijek odavali dojam skladnog para, čini se kako je težnja za uspjehom i samostalnošću počela unositi nervozu u njihov odnos. Naime, ako je vjerovati pisanju američkog tabloida “National Enquirera”, Meghan je u posljednje vrijeme iznimno zabrinuta zbog njihove budućnosti te pod svaku cijenu želi nastaviti živjeti na visokoj nozi zbog čega je princu kratko naložila – “izvoli naći posao”.

AFP

– Bez imalo suzdržavanja dala mu je do znanja kako vrijeme nije na njihovoj strani i da se što prije mora zaposliti. -otkrio je za anonimni izvor blizak paru.

Inače, bračni par je do nedavno živio u luksuznoj vili u Vancouveru, ali je zbog prijetnje korona virusom preselio u Los Angeles prije nego što je Kanada zatvorila granice.

– Vile i apartmani koje iznajmljuju u posljednje vrijeme nisu jeftini, a tu su svakako i troškovi osiguranja. – pojasnio je izvor.

Inače, Meghan se nedavno odrekla svog prvog velikog honorara za angažman u dokumentarnom filmu o slonovima u kojem će posuditi svoj glas, tako da je finansijski teret u potpunosti na princu.

AFP

Podsjetimo, pored novih troškova života, par se obvezao vratiti dug od čak tri miliona funti britanskoj vladi koji su bili potrošeni kako bi se restaurirala njihova nesuđena rezidencija u Engleskoj, Frogmore Cottage. Oni su se ipak trenutno smjestili u blizini Hollywooda, nakon što su pregledali kuće na području Beverly Hillsa, izvijestile su britanske novine “The Sun”.

– Tamo imaju veliku mrežu pomoćnog osoblja, tu je smješten njihov novi tim holivudskih agenata, PR-ovaca i menadžera. – naglasio je izvor.

Pročitajte još

U skladu s novom europskom regulativom, nadogradili smo politiku privatnosti i korištenja kolačića. Koristimo kolačiće (cookies) za pružanje boljeg korisničkog iskustva, funkcionalnosti stranice i prilagođavanja sustava oglašavanja. Nastavkom pregleda portala slažete se sa korištenjem kolačića. Slažem se Pročitaj više

Politika privatnosti