Taylor Swift iznenadila obožavatelja novčanom donacijom

Piše: Redakcija

FOTO: INSTAGRAM
https://www.instagram.com/p/Bx7QABnjEPM/

Početkom sedmice, fotografkinja Holly Turner je ostala bez posla i zamolila je pratioce na društvenoj mreži “Tumblr” da joj pomognu da nađe posao kako bi mogla da se snađe dok traje pandemija korona virusa jer nema sredstava da plati stan. Holly živi u New Yorku i njeni prihodi isključivo zavise od angažmana koje dobije u toku mjeseca. S obzirom na to da su mali i privatni biznisi ugroženi zbog pandemije korona virusa, ona je ostala bez novih radnih obaveza i novca. 

Pjevačica Taylor Swift, koja je veliki ljubitelj društvene mreže “Tumblr”, često je u kontaku sa svojim fanovima i prati šta im se događa u privatnom životu. Kad je saznala šta se desilo Holly, njena fondacija uplatila joj je 3.000 dolara kako bi se Holly snašla na neko vrijeme.

– Holly, uvijek si bila tu za mene. Ja sad želim da budem tu za tebe. Nadam se da će ti ovaj novac pomoći. Voli te Taylor. – napisala je pjevačica na digitalnoj posveti sa uplatom.

– Imam utisak da sve što sam radila prethodnih devet godina propada, ali sad sa ovim novcem mogu da ostanem još neko vrijeme u New Yorku i da zadržim klijente koje sam imala do sada, kad ovo prođe. – rekla je Holly za “Teen Vogue”.

Pročitajte još

U skladu s novom europskom regulativom, nadogradili smo politiku privatnosti i korištenja kolačića. Koristimo kolačiće (cookies) za pružanje boljeg korisničkog iskustva, funkcionalnosti stranice i prilagođavanja sustava oglašavanja. Nastavkom pregleda portala slažete se sa korištenjem kolačića. Slažem se Pročitaj više

Politika privatnosti