Sarah Jessica Parker masne kose, bez šminke, u trenerci nabavlja hranu

Piše: Redakcija

AFP

Kad nema glamuroznih evenata, onda na površinu ispliva i ona manje glamurozna strana stanovnika Hollywooda. Poznate glumice, pjevačice, starlete i ostale iza sebe imaju pravu malu vojsku beauty i modnih stručnjaka koji pomno paze na svaki detalj kada ih sređuju za crvene tepihe. A kad toga nema, sve one pokažu svoje drugo lice koje često nije niti približno glamurozno kao ono koje namještaju pred objektivima na eventima. Istina, neke se sređuju i u privatno vrijeme ili dobro skrivaju od bliceva kada ih uhvate u ne tako laskavim trenucima, no neke se time ne zamaraju pa u shoping namirnica odlaze u izdanjima običnim smrtnica. Tako su paparazzi nedavno uhvatili i glumicu Sarah Jessicu Parker masne kose, bez šminke i u trenerci kako nabvalja hranu za porodicu, no zvijezda serije “Seks i grad” izgledala je kao da je nimalo ne uzrujava što je uhvaćena u ne tako laskavom izdanju.

No kada usporedimo njene glamurozne fotke s ovima, moramo priznati kako je razlika poprilična. Tim više što Jessicu krasi epitet modne ikone pa ju uvijek zamišljamo takvu, onakvu kakvu smo je zavoljeli u legendarnoj seriji.

View this post on Instagram

Happy Birthday @sarahjessicaparker 💜

A post shared by Glitterati Wardrobe (@glitteratiwardrobe) on

Pročitajte još

U skladu s novom europskom regulativom, nadogradili smo politiku privatnosti i korištenja kolačića. Koristimo kolačiće (cookies) za pružanje boljeg korisničkog iskustva, funkcionalnosti stranice i prilagođavanja sustava oglašavanja. Nastavkom pregleda portala slažete se sa korištenjem kolačića. Slažem se Pročitaj više

Politika privatnosti