Ana Ivanović i Bastian Schweinsteiger pronašli pozitivnu stranu samoizolacije

Piše: Redakcija

Prije nekoliko dana, domaći mediji javili su da je Ana Ivanović obezbijedila sredstva za 35 respiratora za medicinske ustanove kako bi pomogla svojim sunarodnjacima tokom pandemije virusa korona. Iako je očito zabrinuta zbog situacije u svojoj zemlji i svijetu, lijepa sportistkinja suočava se s ovim teškim trenutkom sa širokim osmjehom, a kako i ne bi kad svaki trenutak provodi sa svojim najmilijima, suprugom Bastianom Schweinsteigerom i sinovima Lukom i Leonom.

Njemački fudbaler otkrio je jučer kako im prolazi vrijeme tokom samoizolacije, kada je objavio fotografiju na kojoj njegova supruga i on “stvaraju magiju u kuhinji”.

–  Jedna od pozitivnih stvari ostanka kod kuće je kuhanje s Anom. Pogodite ko je bolji? –  napisao je Bastian i poručio pratiocima na Twitteru da ostanu kod kuće.

Prije nekoliko dana, Ivanovićeva je podijelila fotografiju kojom je otkrila još jedan detalj: kako se njihov stariji sin Luka zabavlja u samoizolaciji.

– Ponosna sam na našeg malog Picassa. Jednako traje i dok očistimo sve. Dodatna aktivnost za sve kako bi ostali kod kuće. – napisala je Ana.

Pročitajte još

U skladu s novom europskom regulativom, nadogradili smo politiku privatnosti i korištenja kolačića. Koristimo kolačiće (cookies) za pružanje boljeg korisničkog iskustva, funkcionalnosti stranice i prilagođavanja sustava oglašavanja. Nastavkom pregleda portala slažete se sa korištenjem kolačića. Slažem se Pročitaj više

Politika privatnosti