Selena Gomez još uvijek ne može da zaboravi svoju veliku ljubav

Piše: Redakcija

AFP

Iako su prošle godine otkad su se rastali i on je sada oženjen čovjek, izgleda da pjevačica i glumica ipak ne može tako lako da zaboravi svoju prvu veliku ljubav.

Jedna od najpoznatijih ljubavnih priča u svijetu slavnih bez sumnje je ona o Seleni Gomez i Justinu Bieberu. Mlade zvijezde počele su da se viđaju 2010. godine i od tada su više puta raskidali i mirili se, a poslednji put su zvanično bili zajedno 2018. godine. Ipak, čini se da njihovoj ljubavi nije bilo suđeno, pa od tada, koliko je poznato, ne razgovaraju, a Justin se oženio manekenkom Hailey Baldwin Bieber.

Kako američki mediji navode, iako Selena već dugo priča i pjeva o tome kako je ta ljubav iza nje, ona je “uhvaćena” kako na društvenim mrežama uhodi Justina. Konkretno, njeni obožavaoci primjetili su da je Selena na Instagramu”lajkovala” dvije Bieberove fotografije, vjerovatno slučajno, a potom uklonila “lajkove”.

https://twitter.com/Serayrauhl/status/1244047651261362178?ref_src=twsrc%5Etfw%7Ctwcamp%5Etweetembed%7Ctwterm%5E1244047651261362178&ref_url=https%3A%2F%2Fglossy.espreso.rs%2Fpoznati%2Fholivud%2F171033%2F10-godina-nakon-prvog-poljupca-ne-moze-da-ga-zaboravi-selena-gomez-uhvacena-kako-proganja-dzastina-bibera-foto

Ona se još uvijek nije oglasila povodom ovih navoda, a nedavno je, po objavljivanju albuma “Rare”, pričala o njihovom odnosu i svojim osjećanjima nakon konačnog raskida.

— To je bio težak odnos i drago mi je da je s njim gotovo. Ovim albumom to pokušavam da kažem. Ne želim da provedem ostatak života pričajući o tome, ali ponosna sam što mogu da kažem da se nikad nisam osjećala ovako snažnom i da sam pronašla način da dostojanstveno pređem preko situacije. — istakla je Gomezova nedavno.

Pročitajte još