Kod Beckhamovih nema krize: Kupili luksuzni stan u Miamiju

Piše: Redakcija

AFP

Davidu Beckhamu i njegovoj suprugi Victoriji, ne smeta pandemija korona virusa da sebe počaste novom nekretninom. Nekadašnji fudbaler posjeduje vile širom svijeta, a sada se zajedno sa suprugom uselio u apartman u Miamiju za koji su izdvojili čak 20 miliona eura. Strani mediji prenose kako se apartman nalazi u neboderu ” One Thousand Museum” koji je namjenjen samo za najbogatiju klijentelu, a sadrži pet spavaćih soba, bazen, kao i heliodrom na vrhu zgrade.

Beckhamovi su ovaj apartman vidjeli prvi put još prošlog ljeta, odmah su bili oduševljeni, pa su odlučili da “odriješe kesu” nekoliko mjeseci nakon što je u potpunosti završen.

https://www.instagram.com/p/B-IU-oIJa2v/?utm_source=ig_embed

Pretpostavlja se da će David u Miamiju provoditi većinu svog vremena s obzirom da se od nove sezone i njegov klub Inter Miami takmiči u MLS ligi.

Pročitajte još

U skladu s novom europskom regulativom, nadogradili smo politiku privatnosti i korištenja kolačića. Koristimo kolačiće (cookies) za pružanje boljeg korisničkog iskustva, funkcionalnosti stranice i prilagođavanja sustava oglašavanja. Nastavkom pregleda portala slažete se sa korištenjem kolačića. Slažem se Pročitaj više

Politika privatnosti