Vojvotkinja Kate Middleton: Osjetim bebine pokrete

Piše: Redakcija

Vojvotkinja od Cambridgea Kate Middleton otkrila je da je njeno drugo dijete, koje treba da se rodi u aprilu, veoma aktivno. Ona je priznala da ju je, tokom većeg dijela jučerašnje zvanične posjete rekreativnom centru za mlade s hendikepom u Kensingtonu, beba u stomaku sve vrijeme šutirala.

kate beba novo1

Također je kazala da ona i princ William još ne znaju bebin spol, a  o živahnosti bebe je pričala jednoj tinejdžerki koju je upoznala na otvaranju ovog centra.

Tokom posjete ovom centru, zaposleni u centru su spremili i poklon za malenog princa Georgea. Naime, dječak je dobio veliku patku na naduvavanje, koja je u stvari mali čamac, a sudeći po Kateinoj reakciji, vojvotkinja se baš oduševila.

kate beba novo2

Pročitajte još

U skladu s novom europskom regulativom, nadogradili smo politiku privatnosti i korištenja kolačića. Koristimo kolačiće (cookies) za pružanje boljeg korisničkog iskustva, funkcionalnosti stranice i prilagođavanja sustava oglašavanja. Nastavkom pregleda portala slažete se sa korištenjem kolačića. Slažem se Pročitaj više

Politika privatnosti