Jedan od najvećih glumaca svih vremena otkrio šta je ključ uspješnog braka

Piše: Redakcija

INSTAGRAM
https://www.instagram.com/p/BjFRJLPA_i2/

Harrison Ford je 77-godišnji američki glumac, kojeg je proslavila uloga Hana Sola u “Ratovima zvijezda”. Nadahnut romanom i legendarnom pustolovinom Jacka Londona, film “Zov divljine” jedinstveno je filmsko iskustvo o Bucku, srčanom psu čiji se idealan život potpuno promijeni kad ga otmu iz njegovog kalifornijskog doma. Uz bok Bucku stoji Harrison Ford, koji je otkrio kako mu je ovaj film proširio vidike te da je sretan što se okušao u uratku u čijem je središtu život četveronožnog ljubimca.  No nije to jedini povratak glumca na velika platna, sljedeće godine Forda ćemo gledati u petom nastavku filma o pustolovinama Indiane Jonesa. 

Osim po ulogama, poznat je i po bogatom ljubavnom životu. Iza njega su tri braka, afera s kolegicom na setu, petero djece i četvero unučadi, a danas je sretno oženjen glumicom Calistom Flockhart. 

View this post on Instagram

Please follow me: -@harrisonford_fans Via: -@harrisonfoord_

A post shared by Harrison Ford (@harrisonford_fans) on

Par se upoznao na partyju nakon dodjele Zlatnoga globusa 2002. godine kada ga je Calista, njegova velika obožavateljica, namjerno zalila vinom kako bi mogla duže razgovarati s njim. Odmah su kliknuli, no Ford je tada bio u braku sa scenaristicom Melissom Mathison. Iako je od Caliste stariji 22 godine, oboje tvrde da im razlika u godinama nikada nije predstavljala problem.

– Jednostavno je. Ne razgovarajte, odobravajući klimajte glavom čak i kad se ne slažete u potpunosti. To će spriječiti svađu i osjećat ćete se bolje. Zapravo, kad ne radim u Los Angelesu, dosta kvalitetnog vremena provodim sa suprugom na našem ranču u Wyomingu. Ne volim izlagati porodični život u medijima, nastojim ga što više sačuvati u svoja četiri zida. – otkrio je glumac tajnu uspješnog braka.

Pročitajte još

U skladu s novom europskom regulativom, nadogradili smo politiku privatnosti i korištenja kolačića. Koristimo kolačiće (cookies) za pružanje boljeg korisničkog iskustva, funkcionalnosti stranice i prilagođavanja sustava oglašavanja. Nastavkom pregleda portala slažete se sa korištenjem kolačića. Slažem se Pročitaj više

Politika privatnosti