Zanosna Irina ponovo ljubi: Na šarm Ruskinje pao bivši dečko slavne Heidi Klum

Piše: Redakcija

INSTAGRAM
https://www.instagram.com/p/B34WenQHvoR/

Ruska ljepotica Irina Shayk navodno ljubi velikog zavodnika, njujorškog trgovca umjetninama Vita Schnabela.

Naime, novi je par nedavno fotografisan u šetnji New Yorkom iako je tamošnji gradonačelnik naredio da stanovnici napuštaju domove samo ako moraju. Opušteno su se šetali sa spuštenim maskama na licu, nakon čega su otišli u Vitov stan.

Irina je prije 10 mjeseci prekinula zaruke s Bradleyjem Cooperom s kojim ima trogodišnju kćerku Leu de Seine. Razlog prekida još uvijek je nepoznat, a manekenka je za britanski “Vogue” progovorila o odnosu s bivšim zaručnikom.

– Dvoje odličnih ljudi ne moraju nužno biti dobar par. Život bez Bradleyja je nešto potpuno novo jer nije lako naći balans između karijere i toga da sam sada samohrana majka. Vjerujte mi, postoje dani kada ustanem i pomislim da nemam pojma šta radim i da ću se raspasti. – rekla je početkom godine.

AFP

Vito je na glasu kao veliki zavodnik poznatih dama pa je tako bio u vezama s Amber Heard, Heidi Klum i Liv Tyler.

Pročitajte još

U skladu s novom europskom regulativom, nadogradili smo politiku privatnosti i korištenja kolačića. Koristimo kolačiće (cookies) za pružanje boljeg korisničkog iskustva, funkcionalnosti stranice i prilagođavanja sustava oglašavanja. Nastavkom pregleda portala slažete se sa korištenjem kolačića. Slažem se Pročitaj više

Politika privatnosti