Ovo niko nije očekivao: Schwarzenegger na partiju šaha izazvao magarca

Piše: Redakcija

Kao i sve slavne zvijezde, i Arnold Schwarzenegger provodi vrijeme u samoizolaciji zbog Corona virusa.  Na svom Instagram profilu je podijelio zanimljivu fotografiju gdje”igra” šah sa svojom Lulu. 

– Ona nije najbolji šahovski partner, ali je na putu ka tome. Ako odgađate nešto poput učenja šaha sa svojom porodicom, iskoristite ovo vrijeme u kojem biste obično bili vani. – napisao je Arnold ispod fotografije na Instagramu.

Nedavno je Schwarzenegger podijelio listu vježbi na “Redditu”. Ovaj program, kako glumac tvrdi, treba pomoći ljudima da ostanu u formi i sada kada su mnogi fitness centri i teretane zatvoreni zbog fizičke distance i samoizolacije koji se preporučuju.

– Čak i bez teretane, možemo kontrolisati svoj fizički izgled tokom ove pandemije. Tjelesna težina ili “slobodne ruke”, najstarija je metoda treniranja na svijetu. –  kazao je Schwarzenegger.

Pročitajte još

U skladu s novom europskom regulativom, nadogradili smo politiku privatnosti i korištenja kolačića. Koristimo kolačiće (cookies) za pružanje boljeg korisničkog iskustva, funkcionalnosti stranice i prilagođavanja sustava oglašavanja. Nastavkom pregleda portala slažete se sa korištenjem kolačića. Slažem se Pročitaj više

Politika privatnosti