Katie Holmes trudna s bivšim suprugom Jennifer Aniston?

Piše: Redakcija

INSTAGRAM
https://www.instagram.com/p/B29-Qdrn_s3/

Bivša supruga Toma Cruisea, 41-godišnja glumica Katie Holmes navodno je trudna i to sa 48-godišnjim glumcem Justinom Therouxom, bivšim suprugom njene kolegice Jennifer Aniston. Tako bar tvrdi magazin “NW” u novom broju, pozivajući se na dobro upućeni anonimni izvor koji je otkrio da su Katie i Justin već mjesecima potajno u vezi te da se on uselio u njen dom gdje živi sa 13-godišnjom kćerkom Suri iz braka s Tomom Cruiseom.

Izvor je rekao kako Katie i Justin rade na tome da što prije imaju dijete, a možda je Katie već i trudna. Navodno je njena velika želja imati još jedno dijete jer je svjesna da joj otkucava biološki sat, a kada je vidjela kako se Justin dobro povezao sa Suri nije se dvoumila da je on dobar “materijal” za oca.

– Rekla mu je koliko žudi za još jednom bebom prije nego joj bude prekasno roditi, a on osjeća istu želju te se složio da čim prije začnu dijete. – rekao je izvor i dodao kako 57-godišnji Tom zbog toga nije sretan.

– Cruise je rekao Justinu da ga je izdao time što se spetljao s njegovom bivšom, a mislio je da su prijatelji. No Justin ne dozvoljava da mu to teško padne jer je svu pažnju posvetio Katie i Suri i nastojanju da čim prije proširi obitelj. – otkrio je izvor.

View this post on Instagram

#katieholmes #suricruise #suriholmes

A post shared by Lovely Babies ❤ (@lovelybabiesb) on

Iako su američki mediji više puta pisali kako su Justin i Katie u vezi, oni to nisu nikada potvrdili. Čak ne postoje ni dokazi da su se ikada susreli, iako oboje žive u New Yorku. Isto tako je upitno jesu li Tom Cruise i Justin dobri prijatelji kako izvor tvrdi. Moguće je da su se sprijateljili dok su zajedno pisali scenarij za film “Tropical Thunder”. Jedino što ide u prilog ovoj priči jest činjenica kako su Katie i Justin oboje prošli kroz medijski jako eksponirane razvode te su oboje solo i u potrazi za novim partnerom.

Katie je po tom pitanju sigurno oprezna jer još liječi rane na srcu koje joj je zadao 52-godišnji oskarovac Jamie Foxx, s kojime je nekoliko mjeseci bila u vezi prije nego je pred kraj prošle godine saznala da je vara i prekinula s njim. S druge strane, Justin je vjerovatno spremniji za vezu jer je imao tri godine da se oporavi od razvoda koji se dogodio 2017. godine, nakon samo dvije godine braka s bivšom suprugom glumca Brada Pitta.

Pročitajte još

U skladu s novom europskom regulativom, nadogradili smo politiku privatnosti i korištenja kolačića. Koristimo kolačiće (cookies) za pružanje boljeg korisničkog iskustva, funkcionalnosti stranice i prilagođavanja sustava oglašavanja. Nastavkom pregleda portala slažete se sa korištenjem kolačića. Slažem se Pročitaj više

Politika privatnosti