Ko vas šiša kad ste u izolaciji? Ronalda njegova zaručnica

Piše: Redakcija

INSTAGRAM

Popularni fudbaler Cristiano Ronaldo u samoizolaciji je sa svojom zaručnicom Georginom Rodriguez, a kako ni on tokom pandemije korona virusa ne može frizeru, šišanje je preuzela upravo Georgina.

– Ostanite kod kuće i ostanite u trendu. – napisao je Ronaldo uz video koji je objavio na svom profilu na Instagramu, a koji je pregledalo više od 25 miliona ljudi.

Brojni fanovi komentarisali su kako je njegova zaručnica napravila dobar posao. Ovo je jedna od rijetkih prilika u kojoj fanovi mogu pogledati kako Cristiano i njegova zaručnica provode vrijeme kod kuće.

Podsjećamo, prije nekoliko sedmica, Cristianova majka je doživjela moždani udar zbog čega je fudbaler brzo odletio privatnim avionom u Portugal. Ubrzo nakon toga u Italiji se proširio korona virus, pa je Cristiano jedno vrijeme ostao u Funchalu.

Pročitajte još

U skladu s novom europskom regulativom, nadogradili smo politiku privatnosti i korištenja kolačića. Koristimo kolačiće (cookies) za pružanje boljeg korisničkog iskustva, funkcionalnosti stranice i prilagođavanja sustava oglašavanja. Nastavkom pregleda portala slažete se sa korištenjem kolačića. Slažem se Pročitaj više

Politika privatnosti