Para vrti gdje burgija neće: Tjelohranitelj dezinficira sve što diva dotakne

Piše: Redakcija

Da je tačna narodna izreka: „Para vrti gdje burgija neće“, potvrdilo se prošle sedmice na primjeru pjevačice i glumice Jennifer Lopez i njenog zaručnika, bivšeg igrača američkog fudbala Alexa Rodrigueza. Budući da su zbog pandemije na Floridi fitness centri zatvorili svoja vrata za klijente, slavni dvojac uspio je isposlovati tog zadnjeg dana još jedan odlazak na trening. Cijelu teretanu u Miamiju su imali za sebe, iako je na ulaznim vratima jasno pisalo da je zatvorena, te da svi trebaju zbog svoje sigurnosti ostati u svojim kućama.

– Bravo! Pravi ste primjer odgovornog ponašanja! Koji dio riječi karantina i samoizolacija niste shvatili? Nije vam bila dobra privatna teretana s pogledom na okean? Nije valjda da baš takvu nemate kući?! Džaba vam sav taj novac kad nemate pameti! – kritizirali su ih mnogi, nakon što su internetom počele kružiti njihove fotografije.

Međutim, tu priči nije kraj, ispred vrata teretane ih je strpljivo čekao i Jenniferin privatni tjelohranitelj koji je imao zadatak da dezinficira sve što je Jennifer dotakla, od izlaznih vrata teretane do šteka od auta. Zanimljivo je bilo da je njen zaštitar nosio zaštitnu masku, dok diva Jennifer nije.

https://www.instagram.com/p/B-o0ptuj6BR/

Foto: Instagram

Pročitajte još