Adele: Razvod težak 140 miliona funti

Piše: Redakcija

INSTAGRAM
https://www.instagram.com/p/B-pDj5Ygu3k/

Sud u Los Angelesu navodno je odobrio zahtjev Adele da zadrži detalje svog razvoda od humanitarnog radnika Simona Koneckija. Zna se jedino da će 31-godišnja pjevačica i njen bivši suprug dijeliti starateljstvo nad njihovim sedmogodišnjim sinom Angelom, dok „finansijske, prodajne ili druge povjerljive poslovne informacije“ u vezi s postupkom neće biti javno dostupne.

– Razvod u Hollywoodu može se razvući godinama i postati vrlo ružan. Adele i Simon to očigledno ne žele. – rekao je izvor za „The Sun“.

Oboje su posvećeni čuvanju detalja što je moguće privatnije, zbog svog sina. Oni koji budu zahtijevali pristup o detaljima razvoda bit će prisiljeni potpisati ugovor o neotkrivanju podataka. Navodno, razvod je težak nevjerovatnih 140 miliona funti.

Adele je nekoliko puta istakla kako joj je prošla godina bila teška, a mir je pronalazila u  snimanju novih pjesama.  Fanovi širom svijeta željno iščekuju novi album koji bi uskoro trebao biti objavljen.

Početkom godine, Adele je smršala više od 40 kilograma zahvaljujući rigoroznoj dijeti, zbog čega je postala neprepoznatljiva i time zabrinula svoje obožavaoce.

Pročitajte još