Kako poznate dame vježbaju u karantini?

Piše: Redakcija

INSTAGRAM

Cijela planeta je na nogama i u stanju velike obazrivosti, zbog virusa Corona koji je stigao u skoro sve zemlje svijeta. S obzirom da je proglašeno vanredno stanje, mnoge poznate ličnosti odlučile su da putem svojih profila na društvenim mrežama upute apel ljudima koliko su važna lična disciplina, higijena i fizička aktivnost. Neke od poznatih dama su na svojim Instagram profilima podijelile kako održavaju tjelesnu formu tokom izolacije. 

Atraktivna pjevačica Rialda Karahasanović, na svom Instagramu je podijelila video kućnog treninga. Za vrijeme pandemije se trudi da ostane u formi dok većinu vremena provodi kod kuće. 

https://www.instagram.com/p/B-h1xJEDFWV/

Otkako je započela ova neizvjesna i vanredna situacija širom svijeta, bosanskohercegovačka manekenka Amra Džeko, vrijeme u izolaciji provodi u Italiji sa porodicom. Iako je majka troje djece, Amra odvaja vrijeme za vježbanje.

Pjevačica Emina Jahović također provodi vrijeme u izolaciji vježbajući. Svoje obožavatelje poziva da ostanu kod kuće i posvete sebi kvalitetno vrijeme.

 

Pročitajte još

U skladu s novom europskom regulativom, nadogradili smo politiku privatnosti i korištenja kolačića. Koristimo kolačiće (cookies) za pružanje boljeg korisničkog iskustva, funkcionalnosti stranice i prilagođavanja sustava oglašavanja. Nastavkom pregleda portala slažete se sa korištenjem kolačića. Slažem se Pročitaj više

Politika privatnosti