Modna katastrofa sestara Kardashian: Pojavile su se u haljini s krznenim repom

Piše: Redakcija

INSTAGRAM

Ovih dana svi bruje o Netflixovom dokumentarcu “Tiger King” čija je glavna zvijezda ekscentrični vlasnik privatnog zoološkog vrta s tigrovima Joe Exotic. No prije nego što je “Tiger King” zaludio svijet, titulu “kraljice” tigrova zaslužila je slavna starleta Kim Kardashian zahvaljujući svojoj ekstravagantnoj tigrastoj haljini koju je sada posudila sestri Kourtney.

Ona je na svojem Instagramu objavila galeriju fotki na kojoj je pokazala haljinu sa svih strana, a najviše nas je oduševio i iznenadio jedan detalj s njene stražnje strane.

View this post on Instagram

Throwback to my tail.

A post shared by Kourtney Kardashian (@kourtneykardash) on

Naime, haljina ima ušiven krzneni rep koji se proteže od stražnjice, pa sve do kraja koji se vuče za njom. 

I dok je Kim ovu haljinu nosila prva i to tokom svog zimskog ljetovanja u Meksiku u januaru ove godine, tek sada smo dobili pogled na ovaj neobični dodatak s njene stražnje strane dok je glavnu riječ na njenim fotografijama vodio dugački konjski rep u kosi.

View this post on Instagram

🐅

A post shared by Kim Kardashian West (@kimkardashian) on

Pročitajte još

U skladu s novom europskom regulativom, nadogradili smo politiku privatnosti i korištenja kolačića. Koristimo kolačiće (cookies) za pružanje boljeg korisničkog iskustva, funkcionalnosti stranice i prilagođavanja sustava oglašavanja. Nastavkom pregleda portala slažete se sa korištenjem kolačića. Slažem se Pročitaj više

Politika privatnosti