Bebe Rexha: Kosovarka bez imalo kompleksa pokazala tamne kolutove oko očiju

Piše: Redakcija

30-godišnja pjevačica Bebe Rexha jedna je od najpopularnijih u industriji. Riječ je o pjevačici porijeklom s Kosova koja je svoj proboj na svjetsko tržište imala prije nekoliko godina, a njeno pravo ime je Bleta Rexha. Osim po pjesmama, Bebe je poznata i po iskrenoj komunikaciji s obožavateljima. Tako često govori o borbi s anksioznošću i depresijom, ali i kilogramima. Ovoga puta pjevačica nije pričala o tome, već je snimila video za slavni Vogue kako bi s obožavateljima podijelila savjete kako sakriti tamne podočnjake uz pomoć korektora. Ono što jest privuklo puno pažnje jest njen izgled prije nego je počela nanositi šminku.

– Jedina stvar zbog koje je šminkerima teško raditi sa mnom jesu moji tamni podočnjaci – iskreno je priznala, a obožavatelje je oduševila nivoom samopouzdanja.

“Napokon slavna osoba koja izgleda prirodno i normalno”, “Prvo se iznenadiš zbog podočnjaka, a onda shvatiš da joj zapravo pristaju i da je jako slatka”, “Kakav nivo samopouzdanja, blago njoj”, samo su neki od komentara koji su se mogli pročitati ispod videa. Kolika je moć današnje šminke, uvjerite se sami. 

Bebe Rexha

Bebe Rexha

Bebe Rexha

Pročitajte još

U skladu s novom europskom regulativom, nadogradili smo politiku privatnosti i korištenja kolačića. Koristimo kolačiće (cookies) za pružanje boljeg korisničkog iskustva, funkcionalnosti stranice i prilagođavanja sustava oglašavanja. Nastavkom pregleda portala slažete se sa korištenjem kolačića. Slažem se Pročitaj više

Politika privatnosti