Tomash Berdych: Češki teniser se zaručio na Australian Openu

Piše: Redakcija

Češki teniser Tomas Berdych i njegova djevojka, model Ester Satorova objavili su ove sedmice da su se zaručili uoči Berdychovog meča protiv Jurgena Melzera na Australian Openu. Sedmi teniser svijeta i zgodna Čehinja su se počeli zabavljati u jesen 2012. godine, nakon što je teniser okončao dugogodišnju vezu s teniserkom Lucie Safarovom.

Ovu vijest je prva otkrila TV voditeljica i model Rachael Finch, koja je intervjuirala češki par za australijski Channel Seven, a potom ovu vijest objavila na Instagramu zajedno sa snimkom razgovora.

„Botanički vrtovi, Melbourne gdje sam upravo intervjuirala Tomasa Berdycha i Ester Satorovu, koji su mi obznanili da su vjereni! Čestitke sjajnom paru!“ – napisala je Finch.Twitter stranica Australian Opena također je podijelila ovu lijepu vijest i slike uz koje je napisano: „Ljubav i ljubav“.

[nggallery id=737]

Pročitajte još

U skladu s novom europskom regulativom, nadogradili smo politiku privatnosti i korištenja kolačića. Koristimo kolačiće (cookies) za pružanje boljeg korisničkog iskustva, funkcionalnosti stranice i prilagođavanja sustava oglašavanja. Nastavkom pregleda portala slažete se sa korištenjem kolačića. Slažem se Pročitaj više

Politika privatnosti