Konzervativni Britanci mogu negodovati, Rita Ora je njihova najveća zvijezda, zna to i Adidas

Piše: Redakcija

Konzervativni Britanci mogu negodovati što im Rita Ora dolazi u studio BBC-a neprikladno odjevena, koliko god žele, no, na jedno se moraju naviknuti – Rita Ora, porijeklom s Kosova, je njihova trenutno najpopularnija pjevačica.

Prije nekoliko dana snimila je reklamu za sportski brend Adidas. Osim savršenih stomačnih mišića Rita je u kampanji pokazala šta nekog čini superzvijezdom. Reklama je puštena samo nekoliko dana nakon što je postalo jasno da je ona potencijalna dobitnica svoje prve Brit nagrade.

Zanimljivo je da su Rita i njen bivši momak Calvin Harris nominirani u istoj kategoriji – najbolja pjesma. Par je okončao dugogodišnju vezu prošlog juna, i ako dobije nagradu morat će se javno zahvaliti bivšem momku što je zaslužan za rad na njenom pobjedničkom hitu.

[nggallery id=738]

Pročitajte još

U skladu s novom europskom regulativom, nadogradili smo politiku privatnosti i korištenja kolačića. Koristimo kolačiće (cookies) za pružanje boljeg korisničkog iskustva, funkcionalnosti stranice i prilagođavanja sustava oglašavanja. Nastavkom pregleda portala slažete se sa korištenjem kolačića. Slažem se Pročitaj više

Politika privatnosti