Sreća u domu omiljenog turskog para Buraka Özçivita i Fahriye Evcen

Piše: Redakcija

Burak Özçivit i Fahriye Evcen jedan su od omiljenih turskih parova, a fanovi s velikim interesovanjem prate svaki njihov korak. Upravo zbog toga su s oduševljenjem dočekali kada je lijepa Fahriye na svom Instagram profilu objavila novu fotografiju sa sinom Karanom kako bi mu čestitala prvi rođendan.

– Moj Karan. Tvoj osmijeh je najljepši glas koji sam čula na svijetu, miris je najljepši miris koji sam primila… Najjače svjetlo koje sam ikad vidjela… Lice ti je svjetlije od zvijezde na nebu i sunca… Moja polarna zvijezdo… Kad mi se smješiš, u meni cvjeta cvijeće. Kad se povrijediš, zaglaviš se u mom srcu… Pokazalo se da si moje srce… Moje srce… Uvijek budi dobar, Karan. I znaj da sam na tvojoj strani na tom dugom putu… Reći da to nikada ranije nije bilo smislenije; Sretan rođendan sine – napisala je ponosna mama.

Podsjećamo, Burak i Fahriye zaljubili su se prije šest godina na snimanju serije “Calikusu”, a ubrzo su snimili i film “Aşk Sana Benzer” . U prve dvije sedmice prikazivanja film je pogledalo milion ljudi, a oni su postali najpopularniji turski par. Vjenčali su se 20017. godine u Sait Halim pašinoj vili iz 19. stoljeća na evropskoj obali Bosfora.  Za svoje bajkovito vjenčanje, samo za najam vile glumac je platio 75.000 eura

Pročitajte još