Alma Subašić Omerović: Harmonija i sklad u braku nije isto što i na klaviru

Piše: Redakcija

Bh. interpretatorka sevdaha i diplomirana arhitektica Alma Subašić i poznati bh. glumac Armin Omerović u oktobru prošle godine, nakon pet godina veze,  jedno drugom su se zakleli na vječnu ljubav. Period izolacije, očito im ne pada teško, jer Alma često na svom Instagram profilu objavljuje videe na kojima sviraju i pjevaju. Naime, Alma je podijelila još jedan u nizu videa, ali ovoga puta kako ona i Armin vježbaju sviranje klavira.

– Harmonija i sklad u braku nije isto što i na klaviru. Tri, četiri, sad – kratko je napisala Alma.

Podsjećamo, svečana ceremonija vjenčanja upriličena je u sarajevskom restoranu „Nova Bentbaša“, a sve prisutne su zabavljali Berin Buratović s bendom, kao i grupa „Maratonci“.

– Odabir „Nove Bentbaše“ nije slučajan. Interijer, koji je radio arhitekt Amir Vuk Zec, odiše toplinom kroz skladnu kompoziciju prirodnih materijala. Tu je i domaćinski pristup koji je jako bitan, a koji smo osjetili pri prvom dolasku u objekat. Sve je pratilo filmsku i muzičku priču koja se smjenjivala cijelu večer, tako da smo imali utisak da smo svi na nekoj divnoj premijeri, dok smo bili u glavnim ulogama. Naš kum je režiser, te je uz njegove ideje cijela večer dobila na značaju i kvaliteti – otkrila je Alma, nakon vjenčanja za magazin „Azra“, a kompletan intervju čitajte ovdje.

Pročitajte još