Ibricu Jusića napustio je najvjerniji prijatelj

Piše: Redakcija

75-godišnjeg muzičara Ibricu Jusića napustio je njegov ljubimac, pas Bond. Poznatom kantautoru to je bio najvjerniji prijatelj s kojim je bio nerazdvojan 11 i po godina. Ibrica je s Bondom bio i u karantini u zagrebačkoj Dubravi, a sve su stvari odrađivali zajedno. Također, Bond je Ibricu probudio i nekoliko minuta prije potresa u Zagrebu, piše Dubrovački vjesnik.

Ubrzo nakon što je izašla ova tužna vijest, Ibrica je na Facebooku promijenio svoju naslovnu fotografiju na kojoj se nalazi crni ljepotan.

Brojni prijatelji uputili su mu riječi podrške u ovim teškim trenucima, a kako je zaključio jedan od njegovih prijatelja “tu tugu ne mogu razumjeti ljudi koji nemaju ili nisu imali takvog prijatelja”.

Pročitajte još

U skladu s novom europskom regulativom, nadogradili smo politiku privatnosti i korištenja kolačića. Koristimo kolačiće (cookies) za pružanje boljeg korisničkog iskustva, funkcionalnosti stranice i prilagođavanja sustava oglašavanja. Nastavkom pregleda portala slažete se sa korištenjem kolačića. Slažem se Pročitaj više

Politika privatnosti