Ona je jedna od najljepših žena na svijetu, možete li je prepoznati?

Piše: Redakcija

INSTAGRAM
https://www.instagram.com/p/B_ATvIcHrK1/

Kada je imala 14 godina, Irina Shayk bila je djevojčica iz siromašne porodice koja nije ni slutila kakav će život jednog dana živjeti. Išla je u školu, družila se s prijateljicama i planirala da upiše studije marketinga po završetku srednje škole. Ipak, život ju je odveo u manekenske vode i vrlo brzo je doživjela nevjerovatan uspjeh; stekla je bogatstvo i svjetsku slavu, ali Irina se ne stidi svojih korijena.

INSTAGRAM
https://www.instagram.com/p/B34WenQHvoR/

Nakon što je nedavno pričala o tome kako je odrastala veoma skromno i da je njena porodica morala da uzgaja povrće ako je željela da ga jede. Irina je podijelila fotografiju nastalu u tom periodu.

View this post on Instagram

14

A post shared by irinashayk (@irinashayk) on

Na fotografiji je Irina obučena u stilu kraja devedesetih godina, veoma jednostavno i skromno, a izgleda jednako prelijepo i vedro kao danas kada je svjetski poznat supermodel. Nasmijana, prelijepa i uvijek spremna za fotografisanje.

Pročitajte još

U skladu s novom europskom regulativom, nadogradili smo politiku privatnosti i korištenja kolačića. Koristimo kolačiće (cookies) za pružanje boljeg korisničkog iskustva, funkcionalnosti stranice i prilagođavanja sustava oglašavanja. Nastavkom pregleda portala slažete se sa korištenjem kolačića. Slažem se Pročitaj više

Politika privatnosti