Demi Lovato planira zaruke nakon samo mjesec veze?

Piše: Redakcija

INSTAGRAM
https://www.instagram.com/p/B_FFafqlztb/

Novi momak popularne pjevačice Demi Lovato, glumac američkih sapunica Max Ehrich, s kojim je u vezi tek mjesec dana, i to u vezi koja je započela u vrijeme samoizolacije zbog korona virusa, navodno već planira romantičnu prosidbu.

Naime, 27-godišnja Demi je u vezi s godinu dana starijim Maxom od marta, a izvor blizak novom paru otkrio je kako on planira kleknuti čim mjere opreza i prevencije koje su na snazi zbog pandemije popuste.

– Max planira zaprositi Demi nakon što prođe cijela ova situacija s pandemijom, a njihove porodice to ne bi iznenadilo. Misle da su sjajan par. – izjavio je neimenovani izvor za “Us Weekly” magazin.

Još jedan izvor blizak Demi sve je potvrdio i dodao kako su se stvari među njima počele vrlo brzo i ozbiljno razvijati tokom perioda u karantinu.

– Karantin se za njih pokazao stvarn dobar, ona i Max su se jako zbližili. Ide joj sjajno, trijezna je, zdrava i brine sama o sebi. Max je stvarno dobar tip i sretni su zajedno. – izjavio je izvor.

Iza Demi je jedno od najtežih životnih razdoblja nakon što se 2018. godine predozirala, no nedavno je priznala kako razmišlja o boljoj budućnosti te je nedavno u intervjuu za “Harper’s Bazaar” priznala kako može zamisliti da će u budućnosti imati djecu i to s drugom ženom.

– Kad zamišljam svoj život u budućnosti ne razmišljam da tražim muškarca s kojim želim imati dvoje ili troje dece. Mislim da bi moglo biti zabavno dijeliti djecu s drugom ženom. Tako da ne znam kako će mi budućnost izgledati, otvorena sam za sve opcije. Svi me uvijek ispituju koji je moj tip muškarca, a ja ih tada pitam znaju li s kime sam dosad bila u vezama. Nemam svoj tip muškarca. Voljela bih da mogu reći da izlazim samo s atraktivnim ljudima ali nije tako. –  otkrila je pjevačica iza koje su veze s glumcem Wilmerom Valderramom i sportskom zvijezdom Lukemo Rockholdom.

Pročitajte još

U skladu s novom europskom regulativom, nadogradili smo politiku privatnosti i korištenja kolačića. Koristimo kolačiće (cookies) za pružanje boljeg korisničkog iskustva, funkcionalnosti stranice i prilagođavanja sustava oglašavanja. Nastavkom pregleda portala slažete se sa korištenjem kolačića. Slažem se Pročitaj više

Politika privatnosti