Miley Cyrus se sveti bivšem suprugu: Zna da će ga trudnoća pogoditi

Piše: Redakcija

FOTO: INSTAGRAM
https://www.instagram.com/p/BuJ54EHBWmD/

Otkad su u oktobru prošle godine potvrdili vezu, 27-godišnja Miley Cyrus i 23-godišnji Cody Simpson glavna su tema raznih glasina. Iako se pisalo da su prekinuli, paru očito “cvjetaju ruže”. Štaviše, svjetski tabloidi pišu kako par čeka dijete, a zanimljivo je da “NW” navodi kako je trudnoća zapravo Mileyna osveta njenom bivšem suprugu, 30-godišnjem glumcu Liamu Hemsworthu.

https://www.instagram.com/p/B_Flx4_qegL/

Naime, za navedeni medij, prijatelj ove pjevačice rekao je kako je Miley planirano zatrudnjela s novim momkom, s kojim je u vezi tek pola godine. No, razlozi su sve, samo ne uobičajeni. Miley je odlučila na svijet donijeti dijete, a sve kako bi “zapaprila” bivšem, i to jer je, tvrdi izvor, Liam više od svega želio da on i Miley dobiju prinovu i osnuju porodicu.

– Miley zna da će ga trudnoća pogoditi. – rekao je izvor.

https://www.instagram.com/p/B-wG5Z8J5m0/

Iako su Miley i Cody kratko u vezi, izvori bliski paru kažu da kontroverzna pjevačica nikada nije bila sretnija. Da pokaže koliko je odana novom dragom, zajedno su tetovirali simbol “trozupca” koji predstavlja Codyjev pseudonim “Princ Neptun”, pod kojim piše zbirke ljubavnih pjesama. Naravno, tetovaža ne mora nužno biti znak vječne ljubavi jer Miley je isto učinila i s bivšim mužem Liamom Hemsworthom te djevojkom Kaitlyn Carter.

Podsjetimo, Miley i Liam upoznali su se na snimanju filma “The Climb” u kojem su oboje imali glavne uloge. Ubrzo su počeli i hodati, a u braku su bili osam mjeseci koji je zbog Mileyne nevjere propao. Liam se nakon prekida pritajio i otputovao u rodnu Australiju, a nedavno se pojavio i s novom djevojkom, australskom manekenkom Maddison Brown.

Pročitajte još

U skladu s novom europskom regulativom, nadogradili smo politiku privatnosti i korištenja kolačića. Koristimo kolačiće (cookies) za pružanje boljeg korisničkog iskustva, funkcionalnosti stranice i prilagođavanja sustava oglašavanja. Nastavkom pregleda portala slažete se sa korištenjem kolačića. Slažem se Pročitaj više

Politika privatnosti