Nakon mlađe i starija sestra na coveru “Love” magazina: Je li se to Kim takmiči sa Kendall?

Piše: Redakcija

Nakon mlađe sestre Kendall Jenner, koju je majka Kim Kardashian dobila u nedavno okončanom braku sa Bruceom Jennerom, i Kim se sada druži sa najtraženijom manekenkom današnjice Carom Delevingne.

Prvo su na naslovnici “Love Magazinea” Kendall Jenner i Cara Delevingne zaigrano sjedile jedna na drugoj, a sada i Kim ima sličnu naslovnicu. Da li se starija sestra takmiči s mlađom? Sve je moguće!

Trailer koji je najavio desetu sezonu porodičnog realityja Keeping Up With The Kardashians, u kojem se čuje kako Kim razgovara sa starijom sestrom Kourtney i u jednom trenutku se osvrće na svoju 19-godišnju sestru manekenku: “Ne kupujem joj par je***ih cipela, kupila sam joj je***u karijeru”, navodno se odnosi na razmirice među njima dvjema.

Podsjećamo, iako je 34-godišnja Kim najpoznatiji u klanu Kardashian, Kendall je vrlo brzo napredovala u manekenskoj karijeri. Danas je jedno od zaštitnih lica prestižne modne kuće Chanel.

[nggallery id=739]

 

Pročitajte još

U skladu s novom europskom regulativom, nadogradili smo politiku privatnosti i korištenja kolačića. Koristimo kolačiće (cookies) za pružanje boljeg korisničkog iskustva, funkcionalnosti stranice i prilagođavanja sustava oglašavanja. Nastavkom pregleda portala slažete se sa korištenjem kolačića. Slažem se Pročitaj više

Politika privatnosti