Stiže li prinova? Heidi Klum novom objavom zbunila fanove na Instagramu

Piše: Redakcija

Foto: Instagram

Posljednjom fotografijom na Instagramu slavna Njemica uspjela je povesti raspravu na društvenim mrežama. Za stomak za koji tvrdi da je samo rezultat dobre večere mnogima izgleda kao da je na putu prinova. Sada se svi pitaju čeka li Heidi Klum s novim suprugom dijete. Iako nikada nije isključila opciju nove trudnoće i petog po redu djeteta, Heidi Klum dosta je tajanstvena po tom pitanju zadnjih nekoliko mjeseci.

View this post on Instagram

Dinner was good 🥰

A post shared by Heidi Klum (@heidiklum) on

U medijima se već nekoliko puta nagađalo da je u drugom stanju, no slavna Njemica uspješno je ignorirala takve napise. Objavila je fotografiju na svom Instagram profilu na kojoj pozira sa svojim suprugom Tomom Kaulitzom i suprugovim bratom Billom. Nekadašnja manekenka i supermodel na fotografiji je u donjem dijelu kupaćeg kostima i u bijeloj majici koju je podigla kako bi pokazala stomak.

– Večera je bila dobra – pojasnila je situaciju 46-godišnja Klum, a sudeći po komentarima ispod fotografije nije baš zvučala uvjerljivo.

Pročitajte još

U skladu s novom europskom regulativom, nadogradili smo politiku privatnosti i korištenja kolačića. Koristimo kolačiće (cookies) za pružanje boljeg korisničkog iskustva, funkcionalnosti stranice i prilagođavanja sustava oglašavanja. Nastavkom pregleda portala slažete se sa korištenjem kolačića. Slažem se Pročitaj više

Politika privatnosti