Poznati reper u 35. godini preminuo od Corona virusa: Sjetite me se u molitvama

Piše: Redakcija

INSTAGRAM
https://www.instagram.com/p/B9hp7o0JoRK/

Američki muzičar i reper Fred Godson poznat pod nadimkom Gordo preminuo je u dobi od 35 godina nakon što je obolio od korona virusa, javlja Daily Mail. Prije dvije sedmice hitno je prevezen u njujoršku bolnicu, a na posljednjoj objavi na Instagramu podijelio je fotografiju na kojoj leži u bolničkom krevetu na respiratoru.

– Molim vas, sjetite me se u molitvama. – napisao je Fred.

Njegova supruga LeeAnn Jemmott izvještavala je o stanju svog supruga u bolnici dok se on borio protiv korona virusa, no još se nije oglasila o njegovoj smrti, a svojim odlaskom u velikoj tuzi je ostavio i svoje dvije maloljetne kćerke. Brojni prijatelji i pratitelji oprostili su se od muzičara iz Bronxa poznatog po hitu “Doves Fly” na društvenim mrežama.

– Ne mogu vjerovati. Imali smo toliko snova i toliko ideja koje nikad neće biti ostvarene. – Spavaj mirno prijatelju. Nikad nećeš biti zaboravljen. – bile su samo neke od poruka koje su ostavili na njegovom profilu.

Pročitajte još

U skladu s novom europskom regulativom, nadogradili smo politiku privatnosti i korištenja kolačića. Koristimo kolačiće (cookies) za pružanje boljeg korisničkog iskustva, funkcionalnosti stranice i prilagođavanja sustava oglašavanja. Nastavkom pregleda portala slažete se sa korištenjem kolačića. Slažem se Pročitaj više

Politika privatnosti