Najpoznatija plus size manekenka javnosti pokazala sina i otkrila gdje provodi vrijeme u izolaciji

Piše: Redakcija

Krajem januara Ashley Graham, najpoznatiji svjetski plus size model, postala je majka. Na svijet je donijela sina kojem je dala ime Isaac. Brzo nakon toga sa suprugom i sinom morala je pobjeći u izolaciju na drugi kraj zemlje. Otputovala je u Nebrasku i napustila svoj dom u Los Angelesu. Sa suprugom Justinom Ervinom i tromjesečnim sinčićem Isaacom, Ashley Graham smjestila se na porodičnu farmu u Nebraski.

Tamo se osjeća sigurnije u vrijeme pandemije koja vlada svijetom. Osim što se osjeća sigurnije, Ashley ima i veliku pomoć svoje majke Linde Graham koja joj daje najbolje savjete oko bebice. Plus size manekenka vrijeme u Nebraski koristi i za duge šetnje po prirodi, a posebno je sretna jer nema toliko ljudi kao u Los Angelesu. Za posljednje izdanje magazine Vogue pozirala je na porodičnoj farmi dok je u naručju držala svog malenog nasljednika. Za posebno snimanje odabrala je trapper kombinaciju, a kazala je:

– Biti ovdje s porodicom jako mi znači. Ova farma ima posebno mjesto u mom srcu. Ovdje sam provodila svako ljeto kad sam bila mala. Svima bih preporučila da ugase telephone, isključe se s društvenih mreža na neko vrijeme i okrenu se pozitivnim mislima i zapravo razgovaraju sa svojim ukućanima.

Pročitajte još

U skladu s novom europskom regulativom, nadogradili smo politiku privatnosti i korištenja kolačića. Koristimo kolačiće (cookies) za pružanje boljeg korisničkog iskustva, funkcionalnosti stranice i prilagođavanja sustava oglašavanja. Nastavkom pregleda portala slažete se sa korištenjem kolačića. Slažem se Pročitaj više

Politika privatnosti