Pokušali sakriti trudnoću: Gigi Hadid u drugom stanju

Piše: Redakcija

Kako prenose strani mediji Gigi Hadid očekuje prvo dijete. Slavna manekenka u vezi je s mladim pjevačem Zayn Malikom, s kojim je u proteklom periodu nekoliko puta raskidala vezu. Kako je kazao izvor blizak budućim roditeljima, Gigi je trenutno u 20. sedmici trudnoće, a par još uvijek nezna pol djeteta.

View this post on Instagram

❣️🍰

A post shared by Gigi Hadid (@gigihadid) on

Podsjećamo, par je tokom svoje burne veze raskidao nekoliko puta, a posljednji put davne 2018. odine. Iako se činilo kako je to kraj zauvijek, situacija se naglo promijenila. Naime, njih dvoje su proveli vikend u New Yorku, i izašli su na večeru u jedan italijanski restoran kako bi proslavili njegov 27. rođendan. Sa njima su bili i Gigina sestra Bella, mama Yolanda kao i brat Anwar u društvu djevojke, Due Lipe.

View this post on Instagram

zayn is going to be a father oh my god #zaynmalik #gigihadid

A post shared by H🌹 (@history.harryy) on

Pročitajte još

U skladu s novom europskom regulativom, nadogradili smo politiku privatnosti i korištenja kolačića. Koristimo kolačiće (cookies) za pružanje boljeg korisničkog iskustva, funkcionalnosti stranice i prilagođavanja sustava oglašavanja. Nastavkom pregleda portala slažete se sa korištenjem kolačića. Slažem se Pročitaj više

Politika privatnosti